Student- och födelsedagsfirande!

Pust! Det blev lite extra jobb mellan 04-08 imorse, så hela denna dag blev genast mycket mer tröttare än beräknat! Är dock lite stolt att från sovandes hemma i sängen till klarvaken på arbetet på bara 11 minuter (!!) Men är det bråttom så är det.
.
Sedan kom svärföräldrar- och morfar på besök! Lite födelsedagsfirande av sambon. Det blev först lite fika, i form av en grädd-och jordgubbstårta klädd i AIK-märkte. Vad gör man inte för den som betyder mest? Ha. Rätt fin, måste jag ändå säga. Och god också. Så, varför inte?
.
.
Sedan blev det en sväng ner på staden, för att luncha och stosa runt i affärer. Vi åt på Ming, som hade lika god mat som senast! Ett mycket bra ställe, med andra ord. På shoppingfronten så blev det en söt klänning och två nya kuddar till soffan. Nöjd med de båda!
.
Förövrigt var det riktigt mycket folk längst med gatorna idag, Linköping tog studenten! Det åkte stora flak med glada studenter vart man än gick, vilken härlig känsla det var.. Insåg däremot att det är 6 ÅR sedan jag själv sprang ut..!? Vad hände där?
.
.
.
Fast å andra sidan - hur mycket har man inte hunnit med på dem 6 åren? Bott i två helt nya städer, Växjö och Linköping, skaffat sig en universitetsutbildning och spännande arbetserfarenhet, träffat min sambo och stora kärlek men framförallt utvecklats i mängder!
.
Imorgon börjar ännu ett arbets-marathon: lördag-torsdag!
Och vi börjar lite lätt med 7-20 och 7-21 bara för att det är helg ;-)



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0