Tatueringsmässa

Lördag och valborg,
ikväll blir det lite grillning och bras-tittning! Mys.

Nu under dagen blir det dock att ta pendeln över till grannstaden Norrköping för att möta upp Johanna och sedan besöka tatueringsmässan, det kliar i fingrarna! Jag är så sugen på en ny skapelse. Eller, egentligen 3. Sedan är jag nog klar. Tror jag.Och i år är det ju dags, tidigare har jag haft 2 års mellanrum mellan varje och senast var 2009. Så förhoppningsvis kan man bli lite inspirerad nu under mässan. Första tatueringsmässan för min del, ska bli grymt roligt.


Fotbollsfru-debutI helgen gjorde jag karriär som fotbollsfru! Och under rätt förutsättningar kan det nog vara rätt härligt. Det vill säga, om vädret är fint och sällskapet underhållande! :-) Men eftersom sambon envisades med att bli skadad, så tror jag inte att jag kommer utsätta mig för några mer matcher.. Blir ju orolig ju!

Men man får ju en inblick i varför dem ser ut som de gör efter varje match.. Nåja, nu har jag gjort min plikt som trofast flickvän: jag har sett en match! (Tro nu inte att jag inte är någon bra flickvän, för jag missade inte en handbollsmatch.. Fotboll är bara inte riktigt min grej.)


Torsdag 11.04.28

Effektiv dag, minst sagt.

Jobbade först fram till 12, sedan avverkade jag några spännande samtal - har ev. ett erbjudande som tål att tänkas på, ner till stan för att strosa runt lite bland folkvimlet, uppför kullerstenarna för att fixa i ordning naglarna och nu iväg på ett zumbapass!

Därefter blir det lite sol på balkongen innan
storstädning inför helgen påbörjas! Livet är bra härligt!


Minisyster Fanny, sommaren 2010


Fint ekipage!Systerliten (där bakom någonstans..) och Racker


Visst ja, bloggen..

Oj, vad hände här?
Har totalt glömt bort min blogg för några veckor.

Vilket i och för sig kan ses som något positivt, för det händer så mycket annat så tid till datorn prioriteras inte riktigt. Solen skiner och den lediga tiden tillbringas utomhus, dock är den lediga tiden inte speciellt stor just nu. Väldigt mycket jobb! Snart börjar sommarschemat dock, så då kanske man kan vara ledig ibland ;-)

Äntligen börjar man få lite umgänge här i staden också! Det är det värsta med en ny bostadsort, innan man lär känna några. Jag och sambon känner varandra utan och innan flera gånger om nu åtminstone! Det blir ju även lite mer besök från Finspång nu när man bor närmare, vilket uppskattas!


Ester, systerlitens vapendragare

Var med familjen till Mantorp i helgen, där M skulle tävla! Första dagen som spenderades i solen och attans vad jag brände mig, varför gör man samma misstag varje sommar? Otroligt. Nu har det dock övergått till brunt, så nu kan man börja bygga! :-)

Nu blir det John Blund.


Guds gåva till pälsägare!En kollega tipsade om en bra borste för djur, vilken ska reducera hårfällning med 90%! Och jag som drunknar i katthår oavsett hur mycket man dammsuger tyckte absolut att det var värt ett försök.. Och det var det! Efter några drag har det redan lossnat såhär mycket hår!


Klassisk massageI Julklapp fick jag ett presentkort på en spasalong här i Linköping och idag passade jag på att utnyttja det! Och hjälp, vad skönt! Det blev en klassisk massage i 45 minuter och jag njöt varje sekund. Jag unnar mig aldrig sådant annars, så tur att man har en sambo som tycker att man borde komma iväg ibland.

Jag känner mig som en ny människa, ny energi och ny motivation!
Vilket kan behövas, då jag ska tillbringa de kommande 8 dagarna på arbetet.


En ledig dag!

Uppdateringarna lyser med sin frånvaro,
bloggen hinns inte riktigt med men här kommer ett inlägg!

Lite förändringar har skett sedan sist, mest inom jobbfronten. Kriminalvården var inget för mig och efter min senaste tjänst så har jag lärt mig att gå på min magkänsla - så jag tackade nej, efter två veckors introduktion. Dock ser jag ljust på framtiden och i nuläget arbetar jag mer än 100%!

Och nu har jag äntligen fått tummen ur och beslutat mig för att återgå till medley, efter lite undersökningar bland olika gym. Medley känns som de har mest urval och anläggningen är mycket större än i Växjö. Igår testade jag zumba, vilket genast blev en ny favorit! (Lite skillnad mot att stå i vardagsrummet..)Idag är jag ledig, min andra lediga dag på två veckor! Underbart skönt. Började dagen med en sväng på gymmet och nu är väl tanken att städa undan alla dammtussar och allt KATTHÅR! Pust. Jag funderar även på att ta en sväng ner till stan för att se vad  affärerna har att erbjuda just nu..


RSS 2.0