Nya utmaningar väntar

Hej,

Sista dagen på denna veckas semester! Vilket blir lite fel egentligen,
eftersom imorgon är mitt sista pass innan vikariatet tar slut.

Efter mycket om och men, valde jag att tacka nej till förlängning utan vill se mig om lite mer, så jag vet vad jag verkligen vill arbeta med. Bäst att passa på så länge man är relativt ung! Så denna vecka ska jag gå bredvid på ett nytt ställe samt på en intervju. Jag har dessutom börjat min kurs i förvaltningsrätt denna vecka!

Jag ligger inte på latsidan iallalfall.Helgen tillbringades i Finspång, hos nära och kära. Det blev utgång med mina fina vänner i fredags, På G spelade och det var nostalgi om något. Det blev en grym kväll, som resulterade i att jag var helt utslagen i TVÅ(!) dagar. Vad hände där, liksom?

Återvände till Linköping igårkväll, där jag mötte upp Anna som äntligen flyttat hit!
Spanade in studentrummet och kände genast igen känslan: Härliga studentliv! Ha.

Dags att utföra lite ärenden på stan,
om bara min fina sambo vill komma hem.


Och helgen..

Godmorgon,

En helg som påbörjades som en jobbhelg,
blev en "ledig" helg.

Efter några veckors tandvärk (läs: till och från i 3,5 år) besökte jag äntligen tandläkaren i fredags. Där blev det bråttom, penicillin och första akuttiden för att ta bort min visdomstand som inte gör annat än att krångla. Så, på tisdag ska den bort med kirurgisk hjälp.

Jag är läskigt nervös. Jag hatar tandläkaren.

Igår trotsade jag dock tandvärken och orkade mig ner till Linköpings stadsfest för att se Petter och September uppträda. Båda två levererade riktigt bra, även om Petter inte riktigt är inom ramen för min musiksmak.
Och i fredags kom Johanna och Jocke hit, för lite snabbmat och fika! Efteråt svängde vi förbi Rix Fm-festivalen i ösregnet, där vi såg Jay Smith och Swingfly. Mötte Danny i bilen på väg därifrån och hörde Tove spela lite vagt. Alltid något.

Därefter mötte vi upp Johannas vän Carro för lite goda drinkar,
innan vi gav upp och återvände hemåt. Mycket trevligt!

Nu väntar en veckas semester,
det vill säga ÅTERHÄMTNING!


Leilas kokböcker

Jag fick Leilas sista kokbok i födelsedagspresent,
så nu har jag alla tre och jag älskar verkligen hennes recept!

Sockerbomber, absolut.. Desto godare! =)


Min kokboksvägg


Och så var man 25..

Hej,
eller godmorgon.
Sovmorgon idag, u-u-underbart.

Och så har man blivit ett år äldre, i fredags övergick man till 25årsrutan och nu är nedräkningen till 30 nästan påtaglig. Uhu. Nejvars, det känns skönt! 25 känns som en bra ålder, nu kan jag däremot stanna här! Äldre än så känns onödigt.

När man fyller år så får man finbesök, vilket jag haft både fredag och lördag. Harr fått så mycket fint och är supernöjd med födelsedagen(-arna). Och bakat gjorde jag i stort sätt hela veckan, cupcakes, maränger, tårta och bullar var det som stod på menyn.

Tack alla för ett minnesvärt födelsedagsfirande! ♥


RSS 2.0