Kvalitétshelg

Godmogon måndag,
en ny vecka och solen skiner. Fantastiskt!

Helgen har varit fin. Fredagen tillbringades med min fina karl. Vi åt skräpmat och hade det bra! På lördagen fick jag finbesök från Finspång av Johanna. Vi sprang i affärer, åt god mat och tog igen allt från sist. Jag följde även med henne till Finspång till kvällen för att få lite kvalitétstid med mammsen.

Igår följde mamma & syster med mig till Linköping (eller snarare skjutsade hem mig. Bilen är fortfarande hos Bosse Bildoktor.) Vi tog en sväng till IKEA och MAXI, så äntligen har vi lite mat hemma.


Johanna och jag, när vi var SMÅ! :)



jag älskar dig ♥


Räknar dagar..

Imorgon är det äntligen(?) tisdag.

Efter att inte ha varit på jobbet på 5 dagar så ska det bli så skönt att få igång rutinerna igen. Har levt i mina mysbyxor de senaste dagarna - känner sig sådär lagom fräsh nu. Men det är inget som inte ett bad kan råda bot på.

Igår var jag ju föresten utanför dörren! Jag drog med mig min karl för att se handbollsmatchen mellan Finspång-Linköping, åh! Vad sugen jag blev. Det ryckte i varje handbollsmuskel. Och även om det inte gick speciellt bra, var det riktigt roligt att se dem!

Idag längtar jag efter vår och sol, och inte vinterlandskapet utanför..


..Och veckan som gått

Och så var det helg igen!
Och tre dagars ledigt. Fint som snus.

Veckan som gått har varit bra, har varit några rundor i Finspång. Dels hälsat på Johanna i deras nya och underbara lägenhet, vi hann också med en lång lunch på P2. MYS! Sedan fick jag åka ännu en sväng och lämna röda faran, som behövde besöka Bosse Bildoktor.. Så förtillfället är jag bil-lös och allt blev så himla mycket svårare/jobbigare. Hur handlar man utan bil?

Förövrigt så är det mycket på gång i våra liv, vilket känns så himla spännande! Nu håller vi bara tummarna för att allt går vägen för oss båda (det vill säga både mig&sambon). Isåfall ser det ekonomiska väldigt mycket bättre ut framöver, hihi :) Håll en tumme är ni snälla! Hittills har 2012 redan varit långt över förväntan!

En bild säger mer än 1000 ord
Johannas möhippa


Lotties examensfest

Godmorgon mina vänner,

kvällen igår blev riktigt rolig! Lottie hade som vanligt styrt och ställt så det blev riktigt lyckat! :) Maten var supergod, och stämningen på topp! Tyvärr fick jag och mannen avvika relativt tidigt då det väntar jobb och träningsutbildning för oss idag. Tack för en bra kväll och återigen GRATTIS TILL EXAMEN! ♥

image description
Påväg mot Examensfesten


Examensfest nästa!


Veckans enda lediga dag är här! Det gäller att passa på att göra allt man inte har hunnit med (städa, diska, handla, tvätta, laga matlådor.. etc.) ELLER så tar man det bara lugnt. Jag började effektivt: Åkte och storhandlade 08.30, lagade 4 matlådor och hann tänka tanken på att börja städa, innan jag gav upp. Jag är ju faktiskt ledig.

Jag tog isället en runda på stad och införskaffade lite gott&blandat.
Och nu peppar jag inför Lotties examensfest som äger rum ikväll. Imorgon väntar
dock jobb så det blir en körduglig och relativt tidig kväll för mig. Men.. GRATTIS LOTTIE!!


Pustar ut

Godkväll, åh. äntligen
möjlighet till avslappning.

Förutom jobb måndag-torsdag, så har jag skrivit avgörande tentan i förvaltningsrätten efter och före arbetet. Pjuhs. Nu är den dock inskickad och jag håller alla tummar och tår för att jag ska bli godkänd. Det har varit en tuff kurs. Och snart börjar nästa, haha. Jag har hört att fritid är överskattat.

Och idag, när jag kom hem från jobbet, tog jag en promenad (mycket promenader nu) med Anna, sedan bäddade jag ner mig i sängen och kollade på Hinsehäxan på svtplay.se. Bra tolkning av boken tycker jag! Nu däremot blir det mys med min fina ♥


Ge mig några fler timmar..

Oj, nu kom vintern tillbaka. Sådär mysigt,
nog för att jag älskar snön. Men nu vill jag gå mot ljusare tider.

En vecka som till större delen kommer bestå av jobb, 6 av 7 dagar..
Varav 3 kvällar. Och som grädden på moset så har jag tenta i förvältningsrätten
nu också. Inlämning imorgon. Smått panik.

Därav den kommande, bristfälliga uppdateringen.

Jag längtar till fredag. Min lediga dag. Och den kommer bestå av 60 min. massage
och examensfest för Lottie som äntligen är färdig sjuksköterska! Hurra! Fin dag.

Men bäst att hålla andan lite till, för än så länge är det bara tidag.
På återseende!


Ett dygn i filmens värld

Hej,

Det senaste dygnet har verkligen gått i filmenas värld. Igår var söta systerliten och pojkvän här och hälsade på. Vi gick ut och unnade oss god pizza och tittade på "The Darkest hour" på BIO. Filmen, var enligt mig och syster riktigt bra - pojkvännerna delade dock inte vår åsikt. Men man kan ju inte göra alla nöjda.

Efter BIOn gick vi hem och tittade på ytterligare en film, Colombiana. Den rekommenderas verkligen. Och idag, bäddade jag ner mig i soffan och såg på "Jag saknar dig" och jösses! Jag har gråtit floder, med en underdrift! Den gjorde verkligen ont ända in själen.


Förövrigt så har jag hunnit med en härlig promenad med Anna. Konstigt, även fast vi bor grannar så dröjer det på tok för långt mellan gångerna.. Sedan tog jag med mig sambon för veckans storhandling och nu ska vi avnjuta en varsinn semla innan jag återtar soffan och laddar inför kommande arbetsvecka på 6 dagar.. Pepp!


Grått och trist

 

Det blir lite roligare såhär..


Har precis varit på dagens uppfriskande, men något kalla promenad runt Stångån. Det snöade lite lätt, men i övrigt är det rätt grått och trist här i Linköping. Johanna gjorde mig sällskap runt sjön, fast via telefonlinjen. Det går ju lika bra det! Nu blir det en kopp té och lite upptining. Brr..



Fin lördag


H ä r l i g a  l ö r d a g!
Sovmorgon och mysig frukost med ♥
Städa och plocka lite, sedan en långpromenad,
innan systerliten och pojkvän kommer för mat & BIO.


På promenad runt Stångån

Tog årets första promenad runt Stångån. Och jag var tydligen inte ensam om att tänka den tanken.. Men det var fantastiskt! Solen sken samtidigt som det var en härlig bitande kyla! Så nu blir det snart lite mat och sedan tänkte jag ta mig ett varmt bad och titta på Mia Skäringers "dyngkåt och hur helig som helst"

Jag bokade även in mig på en massagetid på fredag nästa vecka, åh! Så skönt det ska bli. Fick presentkort av min fina ♥ i julklapp. Alltid lika uppskattat. Var där för drygt ett år sedan, och det var galet avslappnande. Och nu är det nog väldigt behövligt. Ont och stel överallt.

Vackra Stångån.


Mm, vaknade utvilad

Yeey, ledig i dagarna tre!
Och solen skiner utanför fönstret.
Ibland behövs det inte mycket för att man ska bli glad!

nästan såhär, fast med lite mindre gröna blad..


Leila Lindholm


Såhär fin är min kokboksvägg nu :-) fick Leilas sista bok i julklapp av min fina karl, så nu är samlingen komplett!



Johannas möhippa


Har äntligen fått in korten från Johannas möhippa på datorn. Åh, vilken rolig dag det var! Och hon var så modig. Häftigast av allt var när hon dök ner hos hajen och alligatorerna (bilderna ovanför)

Jag är SÅ imponerad!
Fler bilder kommer upp så småningom.


Underbara morgonpromenad

 

Imorse tog Tobias med mig ut på en morgonpromenad, vilket verkligen var hur skönt som helst. När man väl kom ut. Solen sken och vi gick längst med olika hästhagar.. Så mysigt ♥ Även om jag inte är så förtjust i häst, så är det otroligt vackra djur.



Imorgon väntar vardagen igen!



Jag fick min efterlängtade silverkandelaber i julklapp och det blev så mysigt med den! Jag kan lätt tänka mig att införskaffa mig några till :) I olika storlekar och ha utspridda i vårt framtida hus! (Drömma måste man ju få iallafall..)

Idag har vi haft svärföräldrarna på besök, vilket alltid är uppskattat!
Tog en promenad på stadens gator, köpte lite fint och åt god mat. Mys!

Imorgon väntar årets första arbetspass! Lite lagom peppad,
men till helgen väntar ytterligare en tredagarsledighet så det ska nog gå bra!

Nu väntar däremot lite mys med min karl ♥
Trevlig kväll!


Välkommen 2012!


Välkommen 2012,
och tack 2011 för ett spännande år!

Året avslutades tillsammans med Herr och fru Wall och en trerättersmiddag. Till förrätt serverades det skagentoast - med överlägset mest räkor till mig, mmmums. Sedan följdes menyn av plankstek och avslutades med annanaspaj. Och såklart en glas champange och fantastiskt sällskap! TACK!

Vaknade utvilad och på ett strålande humör imorse, åt en fantastiskt god middag hos mormor och återvände hem till Linköping för ett varmt och peelande skumbad. Passade dessutom på att tacka ja till Lotties examensfest och färgade ögonbrynen. Så nu är jag redo för det nya året - som kommer bli fantastiskt!


RSS 2.0