Årets adventsljusstake


Såhär blev årets adventsljusstake!


En sista kväll med gänget..

I fredags var jag ju som sagt ute med några vänner från jobbet. Vi möttes upp på Bishops och tillbringade många trevliga timmar och det var verkligen på tiden att vi sågs utanför jobbet. Speciellt nu när vi går skilda vägar, många av oss.

En grym kväll och ett smakprov i form av bilder:Hästnäst väntar julbordet den 11 december, vilket också ska bli hur roligt som helst. Med rätt folk kan man verkligen ha roligt överallt.


PAKET!

Åh, jag har nyligen varit och hämtat ut mina efterlängtade paket! =) I det första paketet är det en grym väggklocka som jag har tänkt ha i mitt nya kök och i det andra ett par underbara UGGs!

Jag har länge suktat efter ett par äkta UGGS.. men tyckt det var lite för dyrt. Dessa kom jag dock över till ett överkomligt pris.. Och gissa om jag är nöjd! Skönare skor finns inte!

Julmys på stan

Vilket vinterland! Det är helt fantastiskt ute och jag njuter av varje sekund. Det spelar faktiskt ingen roll om det blåser halvstorm ute - för det är snö! Och finns det något bättre att ta en kall och mysig vinterpromenad för att sedan krypa ner under en filt och varm glögg? Mm.

Dagen har tillbringats på Växjös gator och torg tillsammans med Frida! Mycket mysigt och det var ett tag sedan vi sågs. Tanken var att lite julklappar skulle inhandlas, dock kom jag hem med en mössa, tröja, foundation och adventsljusstake till mig själv istället. En julklapp till sambon hittade jag också!


Min fina mössa! Nu slipper mina öron frysa mer..Tre veckor kvar..Idag är det tre veckor kvar tills jag slutar min tjänst. Det är delad glädje och sorg. Glädje då jag tyvärr inte mått så bra på denna arbetsplats och jag längtar så himla mycket till flytten - men också sorg för mina underbara kollegor. Det finns många underbara guldkorn inom denna verksamhet, både på den gamla avdelningen men också den nya!

Och det är väldigt många som ska sluta/har slutat på min nuvarande avdelning, så ikväll tänkte vi samlas för att umgås lite utanför murarna och säga hejdå! Vilket ska bli fint. Hur kvällen slutar är helt omöjligt att säga, ha. Men den kan inte bli annat än bra iallfall.

Så imorgon unnade jag mig semester,
och går ut ikväll och gör Växjö stad osäker för kanske sista gången?


Hej mitt vinterlandIdag har vi varit ute och busat i snön. Alice, som aldrig sett snön tidigare verkade älska det! Till och med Eddie som alltid annars är så himla försiktig av sig, verkade njuta ordentligt. Mys!

Idag har jag och Tobias haft en fin dag på stan. Inhandlat lite julstämning och klappar, men är inte riktigt färdig ännu. Igår var det en månad kvar till julafton! =) Spännande! Och snart bara tre veckor kvar till flytt. Fick åka och inhandla ännu mer flyttkartonger idag - hur mycket skräp har vi egentligen?


Julklappsönskning nr 2:En stor kandelaber i silver är något jag drömmer om till mitt vardagsrum.
Det är så himla fint! Finns bland annat på CityGross! ;-)


Tillägg i årets önskelista:

Denna är verkligen ett måste i mitt kök! Den är minst sagt efterlängtad.. Årets kokbok, lätt!Något gammalt, något nytt..

Som vanligt lyser uppdateringarna med sin frånvaro,
men nu är det så mycket med allt annat.

Och jag längtar mer än någonsin till flytten! Halva lägenheten är såld på blocket och detta är lite av det nya som ska flytta in hos oss:Åh, det kommer bli så fint! Är sjukt nyfiken på hur det kommer bli med våra nya tapeter. Tror det kan bli grymt! Och första flyttkartongen är nerpackad.. Lite mer än 1 månad kvar nu!


Min önskelista till tomtenMm! Nu är det faktiskt november så det är hög tid att börja fila lite på årets önskelista till tomten! Som vanligt är det mycket heminredning såsom fina martiniglas, silverljusstakar (gärna stoooora!) fondue-set till chokladfondue, dessertskålar i genomskinligt glas och presentkort på village & ikea!

Det blir lätt så i och med flytten - man vill ha mycket nytt och man har nya planer på hur det ska se ut etc! Jag börjar verkligen se fram emot detta! Vi får nycklarna den 14:e december och då ska det spacklas, tapetseras och målas till den 18:e då vi flyttar in! Och så hinner vi färdigt lagom till jul! Underbart.


Om flytten, och varför..

I somras fick jag en plötslig hemlängtan. Jag insåg hur värdelöst det var att alltid behöva planera och ta semester för att kunna åka hem och hälsa på sin familj. Att avståndet var på tok för långt, helt enkelt. Och det slog mig att jag vill flytta hemåt. Närmare familjen, men inte Finspång.

Därför kändes Linköping som ett självklart val, en ny och främmande stad och bara 45 minuter hem till familjen. Perfekt. Sagt och gjort. Till årsskiftet flyttar vi.

Många har sagt att det verkar riskabelt eller vågat att säga upp sig och bara flytta och det kanske ligger någonting i det. Men man måste våga chansa också. Och enligt mig är det bättre att säga upp sig när man är 24, istället för 28? Och sedan vi tog det beslutet har många stenar lättats från mina axlar och klumpen i magen är borta. Jag har inte mått så bra här nere det senaste året, därför känns det underbart.

4,5 år i Växjö fick det bli. Och att flytta hit var det bästa beslut jag någonsin gjort, för jag träffade min underbara Tobias som betyder världen för mig ♥ och jag beundrar honom för att han vågar satsa på detta med mig!

Lägenheten är uppsagd. Jag har sagt upp mig från arbetet. Träningskortet är avslutat. Det nya lägenhetskontraktet är påskrivet. Tapeterna är utvalda och tapetseraren bokad. Nu är det bara att invänta flytten!

RSS 2.0