Årets höjdpunkter 2010

Idag är det sista dagen på året 2010 och jag lämnar det bakom mig utan större avtryck och ser fram emot det kommande året! Det här är ett år som mest har flytit förbi i slentrian och vardag.

Men självklart har detta år, likt alla andra, haft sina guldkorn. Och vilka guldkorn! Det är minnen för livet, som utan tvekan är bland det bästa som har hänt mig.

Det bästa från år 2010:

I slutet av april fick vi tillöknig av världens underbaraste Alice - då vår Eddie kände sig lite ensam. Och idag är dem de bästa utav vänner! Och hon har en av de mest fantastiska personligheter jag har mött i kattväg!Jag besökte Winnerbäck på Öland och Linköping, vilket var lika magiskt som alltid ♥ Han gör mirakel för humöret och har räddat mig ur många dalar. Ser fram emot fler hemmaplans-konserter framöver.Min fina vän Sofie gifte sig med sin Magnus! Det var en otroligt vackert bröllop med de finaste paret någonsin. Det var en grym upplevelse med en fantastisk dag och efterföljande bröllopsfest. Jag önskar er all lycka i livet!Sedan tog jag och min underbara hälft en resa till Alanya i Turkiet med all inclusive för att vila upp oss en vecka! En välbehövlig och fantastisk vecka med minnen för livet och romantiska promenader på stranden...Och vår första kväll där nere förlovade vi oss ♥Och så avslutade vi hela året med att flytta från Växjö, där vi har varit bosatta de senaste 4,5 åren (3,5 år för Tobias) och landade i Linköping. Vi har nu bott här i snart två veckor och än så länge känns det riktigt bra! Att kunna åka hem till familjen och vännerna över dagen är något jag verkligen saknat ♥ Ibland måste man våga!Det var de största höjdpunkterna som jag kommer att minnas under årets! Och såklart alla mina fina arbetskamrater/vänner som jag har mött och som jag saknar massor!

Jag önskar er alla ett fantastiskt nytt år!


Djur i natur..

Dessa sötnosar strosade omkring, i närheten av mamma
tidigt på annandagsmorgonen..


JULDAGEN 2010

Årets juldag firades hos Sanna som alltid är en fantastisk värdinna, bra stämning med ytterligare julklappsspel och snacks! Det var så himla roligt att träffa mina fina vänner igen ♥

Hade grymt trevligt på förfesten och fick lite mersmak för partylivet som mer eller mindre har legat på is ett tag nu! Utgången på hotellet är lika lika fantastisk som när man var yngre, men jag hade ändå riktigt roligt med mycket dans och kära återseenden!

Nöjd med kvällen, helt klart.Lägenheten börjar ta form..

Nu har vi varit Linköpingsbor i en vecka och hittills känns allt riktigt bra. Har redan hunnit träffa familjen mer än vad jag gjort på ett halvår tidigare! Dock tar det nog ett tag innan man känner sig hemma i staden och framförallt innan man hittar..

Lägenheten blir mer i ordning för varje dag som går och jag måste säga att jag känner mig riktigt nöjd! Jag har verkligen lyckats få till i min smak, hela lägenheten skriker mitt namn :-)

Vardagsrummet:
Sovrummet:


Köket:
Vårt tredje rum, som min sambo ska ha som data/tv-spel/kontorsrum är dock inte färdigt på långa vägar.. Så bilder på det kommer inte förrän senare. Köket är väl så gott som färdigt, i sovrummet ska min läshörna fixas och vardagsrummet behöver fullas ut lite.

Och så tavlor på väggarna så klart! Men en sak i taget.


JULEN 2010

Okej, nu har vi äntligen börjat få någon vardag här.. Internet fungerar och möblerna börjar komma på plats, så dags för ett nytt försök med bloggen som länge har hamnat i skymundan.

Nu är Julen 2010 över!
Och den försvann ungefär lika snabbt som den kom.

Dan före dopparedan kom mamma, systerliten och pojkvän till oss för att ha en mysig uppesittarkväll. Vi spelade givetvis bingolotto och lika givetvis så vann vi ingenting, och vi tjuvstartade dessutom julen genom att öppna alla julklappar eftersom det mest var julklappsspel som väntade dagen efter..

Jag blev supernöjd med mina presenter,
så jag tackar och bugar till alla nära och kära! ♥Jag fick bland annat en chokladfoundue, en underbar filt, gossip girl, kat von ds bok, parfym, maskroslampa, presentkort på spa-behandling, fina tavlor, pengar, biobiljett och biljett till chicago-musikal med mammsen! Massagestolen köpte jag idag, för en del av julklappspengarna.. Underbar!

.. och en fantastisk fotölj till min läshörna!
Denna kommer dock inte förrän i månadskiftet januari/februari.


Sedan blev det julklappsspel med släkten hos mormor, vilket var mycket trevligt med god mat och sällskap. Och på juldagen blev det lite julfirande hos farmor, med alla barn! ♥ Mysigt. Nu är det bara en resa till svärföräldrarna kvar, för att dela ut de sista klapparna under granen!

Det enda som saknades denna helg var pappa, som avnjuter en semester i Thailand.


Halvvägs, ungefär..

Långt ifrån färdigt,
men en god bit på väg..

3 dagar i Linköping, 2 intervjuer och ett x-antal vändor på stan så kan jag med all säkerhet säga att jag kommer att trivas här! Och lägenheten som jag först var lite veligt inställd till, verkar kunna bli hur bra som helst! Tänk vad lite tapeter kan göra..
Årets första julbord7 dagar kvar i Växjö..

Idag är det lördag
och en vecka kvar till flytt!

Jag har varit så exalterad över att få komma närmare mina nära och kära att jag inte insett hur mycket jag kommer sakna i Växjö. Jag har träffat så många fantastiska människor genom åren som jag kommer sakna oerhört. Och staden är grymt mysig.

Länge trodde jag att det var här som jag skulle bo resten av mitt liv. Så det är inte utan en tår som jag lämnar det som faktiskt varit mitt hem i 4,5 år. Dock blir inte flytten mindre spännande för det och flyttkartongerna lstaplas på hög sakta men säkert.Att flytta till Växjö är nog det bästa som jag någonsin gjort. Jag har växt otroligt mycket som person genom att lämna allt som var säkert och tryggt för att bygga upp ett liv i en ny främmande stad. Att stå på egna ben, helt enkelt. Och jag har lärt mig enormt mycket och fått så många nyttiga erfarenheter.

Jag fick en utbildning som jag brinner för, jag fick vänner för livet och framför allt så hittade jag min fina Tobias ♥ som betyder allt för mig. Och det känns fantastiskt att han delar min flytt till ännu en ny stad, med främmande människor och gator. All min kärlek till dig!


Julstökar, fint!


Pepparkaksbak! ..Och det är Simon som gör dem konstiga formerna


Mitt konstverk som numera pryder köksfönstret


Ischoklad - både vitchoklad och mjölkchoklad


..Och såklart lussebullar och katter!

Idag har vi haft lite julstök här hemma och bakat både pepparkakor, lussebullar/katter och ischoklad med julmusik på högsta volym. En mycket fin och mysig 2:a advent! =) Pepparkakshuset får dock vänta tills efter flytten med risk för husras!

10 arbetspass och 13 dagar kvar tills flytten, så nu börjar det verkligen dra ihop sig. Spännande! I övrigt så snöar det mest och dagarna spenderas på arbetet eller i full fart med att packa ner lägenheten.

Men nu tar jag paus! Dags för Eclipse.


Tomten!Här kommer ytterligare en julklappsönskan
nämligen Kat Von Ds självbiografi "High Voltage Tattoo" =)


RSS 2.0