2 månader kvar..




Mm, två månader kvar innan jag och kärleken ♥ åker till turkiet för att njuta en vecka! Åh, vad jag längtar! Vi bokade resan 4 januari när vi var som tröttast på kylan och snön.. Så väntan har varit lång.

En vecka, all inclusive - det är semester..
Och det ska bli helt galet underbart med världens finaste!


Nya tavlor i sovrummet



Dessa två bilder sitter nu inramade i sovrummet. Jag är inte helt nöjd, tyvärr.. Tror dem kommer göra sig bättre på en annan plats. I en framtida lägenhet, med andra tapeter.. Någongång. Men själva tavlorna blev riktigt fina!

I övrigt är det lördagkväll och jag missar helgens andra fest på grund av arbete. Och sömnbrist. Sambon är iväg på Öland med fotbollslaget så ikväll får jag sova ensam.. med katterna. Imorgon är det dags för helgens sista 10-timmarspass.. ÄNTLIGEN!


Det kallas kärlek ♥



Våra söta yrväder njuter verkligen av varandras sällskap och att skaffa Alice var ett av de bästa besluten vi tagit. De busar, myser, spanar och njuter av varandra hela dagarna och det blev en riktig fullträff ♥

Göteborg var fantastiskt! Och så himla mysigt att träffa Maria igen.. Saknat henne massor! Det blev en himla massa mys, god mat, en heldag på liseberg och såklart shopping! En grym weekend mitt i veckan helt enkelt! Däremot är jag mitt uppe i helgtjänstgöring.. dvs jobba, äta sova!

Därav frånvaro. Återigen.


3-rättersmiddag & förtidig födelsedagspresent



När jag kom hem från jobbet i fredags hade min underbara Tobias lagat en god tre-rättersmiddag åt oss! ♥ Han är verkligen världens bästa och jag är så glad att jag har honom. Jag fick dessutom en förtidig födelsedagspresent av honom i form av en digital fotoram! Något jag suktat efter länge.

En mycket fin början på en mycket fin helg!
Jag älskar dig mest av allt.


Tack för denna turné!



Och han gjorde det igen! Ännu en konsert som var succé och han får mig att falla lika hårt varje gång. Hur en person kan värma upp ett fruset och kallt Öland med hjälp av sin fantastiska röst och slående texter är magiskt! ♥

Tack för den här sommaren, Lasse!
Linköping 8 juli & Öland 25 juli


Winnerbäck, nästa!



Strax åker jag och Emma till Öland för att se årets andra LW-konsert! Underbart. Vädret kunde helt klart ha varit bättre - men vad gör väl det? Jag hoppas denna konsert blir lika stark som i Linköping, för det var en av de bästa på många år.

Ha en fantastisk söndagkväll,
för det ska jag ha!


Helt utmattad..

systerliten, pappa och jag

Pust! Det var länge sen jag var såhär trött - både fysiskt och psykiskt. Och jag hade nog behövt de här lediga dagarna istället för att gå in och arbeta extra, med tanke hur rörigt det har varit den senaste tiden och den ena påfrestande saken har avlöst den andra. Avståndet hem blir påtagligt och ibland önskar man att man kunde åka hem över bara en dag.

Tur att jag har världens finaste sambo och katter ♥


Jobbar på ledigheten


Underbara Fanny i blåväder

Vilket dygn det blev. Först kval-övertid mellan 07-10, vanlig arbetstid mellan 10-21:15 och sedan kval. övetid 21-07.. Detta betyder att jag var i tjänst i ett dygn - förutom två timmars rast på dagen. Helt sjukt. Och gissa om mina ögon gick i kors?

Jag ska dessutom jobba övertid hela natten igen,
det är min ledighet.. men kan inte säga nej till alla pengar!


Före- och efterbilder: Brödlåda



Ibland dyker min kreativa sida upp
och då är det bäst att passa på!




Grattis mamma på födelsedagen!



Idag är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag
HURRA, HURRA, HURRA! ♥


systerliten & bubbles!

Tänk att ett gäng såpbubblor kan roa så mycket och så länge? Hur som helst så var det dessutom väldigt roligt att ta kort på det. Och svårt att fånga bubblorna bra! =) Pappa försökte även blanda till en egen såpbubble-bladning.. Huruvida det blev några bubblor eller inte kan diskuteras!



Förövrigt så är jag ledig idag, underbart! Jag har tillbringat större delen av dagen på uteplatsen - med datorn. Och fixat lite nödvändigheter och planering inför framtiden såsom vart vi ska bo. Ett beslut är taget - frågan är bara hur lång tid det tar innan det blir verklighet?

Snart kommer min fina vapendragare hem från arbetet,
och som jag saknar honom! ♥ Världens finaste!


Shopping på stan

Jag och T tillbringade som sagt några timmar nere på staden igår, vilket var mycket mysigt! Det blev lite thaimat på mitt nya favorithak spice n' rice och sedan såklart lite shopping. Jag är värdelös på att hålla i mina pengar.. Dock blir det inte så mycket kläder utan det är fortfarande heminredning som står högst på listan..



Imorse började jag dagen med en timma på gymmet, vilket var skönt och välbehövligt efter några veckors förslappning. Konstigt att man inte kan avvara en timma lite oftare, det är tydligen viktigare att ligga i soffan och kolla på TV eller surfa på datorn. Det gäller att prioritera!


Sea och sailor-tema

Idag unnade jag mig äntligen ett påslakanset som jag har dreglat efter bra många veckor.. Och såklart är det till min fina sea-tema! Hela sovrummet blev mycket ljusare och det kommer passa så bra i mitt kommande sovrum med vitt trägolv (i mitt hus, någongång i framtiden..)







Syster liten, mindre & minst

Godmorgon,
ännu en fantastisk dag att vänta!

Och en ledig dag, vilket gör det hela ganska mycket bättre! Så skönt. Planerna för dagen är att hämta T's pass, växla in alla småpengar och BETALA IN DET SISTA PÅ RESAN! Sedan kan ingenting stoppa oss. Jag längtar så jag spricker, nästan. Det blir nog aktuellt med en öl på någon uteservering också. Underbara tider.


Såpbubbleturnering med småsyskonen



Vår första egna morot!!



Idag hittade jag vår första egenodlade morot!
Den smakade utomordentligt bra såklart.

Och mina vuxenpoäng bara ramlar in..


Sommartradition: Studsmatta

Wow!
Jag trodde inte att man kunde bli såhär trött.

Jag somnade som en stock när jag kom hem från jobbet - jag som ALDRIG sover på dagarna. Och speciellt inte tidig kväll.. Jag vet någon som inte kommer att somna ikväll. Hur som helst har mina två arbetsdagar redan passerat och nu väntar istället två lediga!


Systerliten

Jag


Systerliten x 2


Jag och mini-systrarna

Det är verkligen helt grymt roligt att hoppa studsmatta! Men man blir verkligen tokigt trött. Jag orkade ungefär 5-8 minuter innan jag slämtande fick sätta mig ner och hämta andan, medan de små "hoppa mer, hoppa mer!!!" PUST!

Det vore något att ha på sin egna uteplats kanske.
Eller så får jag besöka pappa lite oftare!


Mys med Zack i Vibjörnsparken



Min allra bästa och finaste vän Zack ♥

Världens underbara Zack börjar bli till åren. Det gör ont i hjärtat. Han är världens bästa och finaste vän och det är inte alls roligt att få träffa honom så sällan som jag faktiskt gör. Speciellt nu när han inte kan följa med ner hit längre. Tråkigt.

Äntligen är dagens arbetspass till ända! Och nu behöver jag inte vara tillbaka förrän kl. 07 imorgonbitti! Nästan 9 hela timmar kvar innan jag behöver åka till jobbet igen, med andra ord! Underbara vårdtider!


De lekfulla småsyskonen..



Eddie och Alice som kattungar..



Och dem växer så det knakar! ♥ Eddie fyller 1 år nästa månad och har blivit en liten tjockis medan Alice snart blir ett halvår och korthårig?! Vet inte riktigt vart hennes fluff tog vägen? Jag hoppas dock att det kommer tillbaka. Svansen börjar bli ullig åtminstone!



Hur som helst så är dem världens sötaste!

Och nu är det snart dags för att åka iväg till arbetet och spendera några timmar (närmare bestämt 11,15..) där. Därav den kommande dåliga uppdateringen. 5 veckor kvar till nästa semesterveckan.. Det är väl bara att bita ihop?

Njut i värmen åt mig också!


Livet utan bil..

Mm.. vår lilla pärla blev kvar i Finspång för lite spa-behandling och man märker snabbt hur bekväm man har blivit med att ha bil. Värst är nog när man ska handla! Speciellt i denna hetta, pjuh.

Och när man ska bada - ta bussen?! Ut till samarkand - ta bussen?!
Nej, nu är det dags för Tobias att skaffa sig en cykel.



Ikväll blir det lite mys! Vi har ju en del att ta igen nu när vi har varit ifrån varandra till och från under två veckors tid. Äppelpaj och någon film är planen! Undra vem som håller sig vaken längst?


Älskade, underbara Lasse!


(bilderna är lånade av lillasyster & hova)

I torsdags var det turnépremiär för LW på hemmaplan Linköping, vilket självklart inte kunde missas. Jag och lillasyster M bestämde oss för att bjuda med mamma i födelsedagspresent och sedan åkte vi iväg. Och jävlar i havet, vilken konsert!

Det var lätt en av de bästa på länge! Och så himla skönt att se honom på hemmaplan igen, för Växjö har verkligen ingen höjdarpublik. På hemmaplanen älskar vi honom på riktigt! Den kvällen kan jag leva länge på. Och att Melissa Horn var förband var pricket över i - hon är helt fantastisk!


En dag på sjön

I onsdags följde jag och hela syskonskaran med pappsen ut på en båttur.. Åh, vad härligt det är att åka båt! Vi slängde dessutom i ankaret och badade lite (med betoning på lite) ifrån båten.

En fantastisk känsla!




I övrigt känns jag mig lite nedstämd. Kanske beror det på att semestern är över för den här månaden? Dock har jag ju ytterligare en underbar LW-konstert & en GBG-resa att se fram emot. Bäst att fokusera på det istället!


Sista semesterdagen..

Godmorgon,
vilken sovmorgon det blev.

Och det är fantastiskt skönt att få sova i sin egen säng igen. Bredvid världens bästa Tobias och våra två hårtussar. Det är mysfaktor på hög nivå. Idag är dessutom min sista lediga dag. Imorgon är det dags igen.. Det behövs inga ytterligare ord för det va?



Hela kusinskaran Johansson



Såhär gott blev det..



Helt klart något av det bästa med sommaren!


Underbar dag vid evedal

Vilken värmebölja det har blivit...
Och vad passar då bättre än att njuta vid sjön?

Jag och min andra hälft packade picknickkorgen och tog bussen ut till Evedal tidigt i förmiddags i hopp om att det skulle svalka lite vid vattnet. Dessvärre var vinden som bortblåst (humor!) men efter några dopp stod man ut ganska bra ändå. Underbart hur som helst!




Nu håller vi på och grilla här hemma,
och jag njuter av att vara tillbaka hos mina fina igen ♥


Börjar om från början..



Innehållet i bloggen raderades under en impulsstörning. Och nu börjar vi om från början. Med mer bilder och mindre text möjligtvis, för bloggtorkan är fortfarande ett faktum.. men det här kanske kan underlätta!


RSS 2.0