Turkiet del I

Hotellet:
Hotellet Tac Premier som vi bodde på i Turkiet var verkligen helt fantastiskt! Lyxigt, fint och bra service! Tyvärr fick vi ett rum med värdelös utsikt men som och andra sidan låg väldigt nära poolen. Kvällsbelysningen var magisk och poolen (som jag förövrigt endast tog 1 dopp i..) var stor och bra!




Maten:
All inclusive var väl egentligen inte någonting att klaga på, för det var bra i sig - vilka efterättsbufféer, men det var ändå ingenting för oss. I den här åldern (iallafall vi) är mer sugna på att gå ut och äta på kvällarna! Så, det hoppar vi nästa gång. Däremot var det ändå ganska mysigt att äta precis bredvid poolen, speciellt mot kvällarna.



Och såklart var vi ute och åt några av kvällarna! Det gick ju liksom inte att låta bli. På semestern ska man ju faktiskt unna sig! Och vilka restauranger det finns! Världens utsikter på vissa.. Så himla fint!



Stranden:
Kleopartastranden som vi tillbringade hela dagarna i, var väldigt fin. Härlig strand och relativt klart vatten. Dock väldigt höga vågar och det var röd flagg de flesta av dem dagarna som vi var nere där. Vilket i och för sig inte hindrade många, utan folk badade som vanligt. Men snacka om starka vågor!




.. Fortsättning följer!


Postat av: Kalle

åå ni har också rest! gött.. ja det är några årliga resor haha. tycker det såg fint ut, belysningen på hotellet och poolen såg häftig ut! och håller nog med om att man ska ut på kvällarna :)

det är fint med mig, hoppas det är samma med dig, du ser lycklig ut på bilderna!

2010-10-18 @ 11:14:51
URL: http://kallenilsson.com

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0