Semester på Öland

Förra veckan hade jag ju lite efterlängtad semester att njuta av, så jag&sambon åkte till Öland tillsammans med Frida&Jens för att tillbringa några mysiga dagar..

Vi hyrde en stuga på Ekerums camping, där mottot "Finns det hjärterum, finns det stjärterum" hade utnyttjats till fullo. Rekommenderas dock starkt med tanke på kvalitén och priset! I stugan hade vi lite kräftskiva och mest njöt av lugnet och sällskapet.
Vi hade himla tur med vädret så vi passade på att spela några rundor minigolf, som fanns på campingen. Oj, vad roligt det är! Det var himla länge sedan jag spelade, men det är helt klart underskattat. Mer minigolf åt folket!En av dagarna tog vi en roadtrip upp till Köpingsvik och Borgholm för att känna pulsen på shoppingen.. Och med tanke på att det var näst sista veckan det var öppet var det fullt med rea överallt. Det var en ganska bra utgångspunkt..Vi passade också på att njuta av havet såklart!En mycket fin början på semestern! Direkt efter denna vistelse åkte vi vidare till Malmköping och semesterns sista anhalt Finspång. Mer om det senare!Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0