Bilder från födelsedagsfirande



Lite bilder från Systerlitens födelsedagsfirande i sommarstugan.


Grattis på er dag, S&L!

Grattis på er 25årsdag,
Sanna & Lottie!

H i p p H i p p H U R R A !

Det är himla många födelsedagar att hålla reda på nu kring Maj-månad (så augusti verkar vara kärlekens månad) och idag är det dessa tösers tur! Återigen, stort grattis! ♥

Jag är återigen ägare av en fungerande mobil, så nu kan jag nås överallt igen. Pust! Ska snart iväg på personalmöte och sedan blir det lite extrajobb resten av kvällen. Lika skönt det, i den här blåsten. Inget roligt att vara ute alls.


Systerlitens födelsedagspresent

Två biljetter till Takidas och Europes konsert i Linköping den 4 augusti
vad var syster fick i födelsedagspresent av mig och sambon.

Jag hoppas att det
kommer bli en mäktig upplevelse!


Härlig start på morgonen..


Jag igår, bland alla serpentiner..

Efter ett härligt morgonpass på gymet, tänkte jag strosa ner mot staden och bland annat besöka 3butiken, IGEN.. Och se om de kan ge liv i mitt 1,5 vecka gamla SIM-kort. Äter min Iphone SIM-kort, eller vad är det frågan om? Trist oavsett - för man blir rätt handikappad utan telefon.

Kanske hittar man några andra fynd också,
dock är det inte lön förrän på torsdag så får hålla i plånboken lite.


Sweet seventeen



Dagen har tillbringats i sommarstugan för att fira fina systerliten som fyllde år, hela 17 år dessutom. Detta betyder också att det var 8 år sedan jag själv var 17 och ändå minns man det som igår?! Ärligt, vart tar åren vägen? Hur som helst:

Grattis finaste syster ♥



Jag är oskyldig!

Syskonkärlek ♥


Studsmatta i repris

Förra sommaren hoppades det en del studsmatta, vilket är så sjukt roligt! Och jobbigt. Jag hoppas det kan bli några repriser i sommar, om den finns kvar hos pappa? Osäker på detta.
Vi har även satt upp en på jobbet nu, vilket är en underbar jobbförmån ;-)

Och den bästa bilden av dem alla:
Haha! Tur att det finns skyddsnät för man flyger verkligen hur som!

Synd att man bor i lägenhet, annars hade jag lätt skaffat en.
Åh, jag vill köpa hus! (inte bara för studsmattans skull!)


Underbara morgon



Finns det något bättre sätt än att starta
morgonen med en promenad i dessa omgivningar?

F A N T A S T I S K

Och himla bra för själen. Jag mår bra!


Buzzadorkampanj, absolut torr!



Som medlem i Buzzador har jag och 5 vänner nu fått chansen att testa "Absolut Torr" som är en antiperspirant och håller huden fri från svett och dålig lukt upp till 7 dagar. Det ska bli spännande att se vad den klarar av att leverera, än så länge har jag hört mest positiva saker!

Perfekt nu till sommaren!



Som Buzzador får du erbjudanden om kampanjer. Om du vill delta och kommer med i kampanjen ska du: - Själv prova den vara eller tjänst som kampanjen gäller - Sprida budskapet om produkten/tjänsten genom berätta för dina vänner och diskutera med dem dvs.

Vill du också bli en buzzador?
Skriv din mail i kommentatorsfältet, så skickar jag information!


Mys i gräset


Tobias och Esther

Idag har mamma och Esther varit på besök i Linköping! Det blev en promenad i skogen och sedan ner till torget för att köpa jordgubbar(!!) och självklart äta glass på Bosses. Jag är nu offeciellt stamkund där tror jag. Tillbringade lite tid i gräset och njöt av solen innan hon for hemåt igen. Mycket trevligt! ♥


Pirates 4 ikväll, yeey.


Biokvälls-redo!

Ja, snart är det dags att vandra neråt staden för att se på Pirates 4:an. Jag är lite skeptisk, men folk säger att den ska vara bra så håller tummarna! Mysigt med bio hur som och snart är jag guldmedlem igen.. Oj, vi går en del på bio.

Dagen i övrigt har varit mycket fin, träffade Lottie en sväng och tog en glass på Bosses! (Eller, Lottie fick köpa glass på ett annat ställe, haha) och sedan tog jag en promenad i solskenet innan jag slutligen tillbringade lite tid på balkongen. Blåste dock halvstorm så det var lite sådär skönt, faktiskt.

Och imorgon får jag nog besök av mamma,
det var ett tag sedan nu. Föresten, Finspång nästa helg - så ni vet!


Sommar och sol

Ge mig sommar NU!
Varma dagar vid stranden, båtutflykter och solglasögon.


Besök inplanerat, underbart!

Godmorgon,
Denna underbara torsdag börjades med ett Zumbapass, vilket fortfarande är lika roligt varje gång! Nästan ännu roligare nu när man kan stora delar av koregrafin! Riktigt skönt att träna på morgonen också, så man har resten av dagen till annat skoj!
Nu är ett finbesök från Stockholm och Växjö inbokat! Älskade Fia & Maddis kommer hit för att hälsa på, vilket ska bli riktigt roligt. Maddis har jag inte sett sedan Fias bröllop i September, vilket är ett tag sedan. Smidigt nu även när både jag och Ellinor bor i Linköping.
Och på tal om Växjö, nu är det lite drygt två år sedan jag tog examen!
Galet. Och 5 år sedan jag lämnade Finspång. Ännu galnare!
jag och systerliten på min examensdag! ♥
Nu är jag ju dock Östgöte igen, så det ligger nog något i "Borta bra, men hemma bäst". Det är rätt skönt att ha relativt nära till familjen, vilket märktes ju längre tiden gick. Nu är det skönt att man faktiskt kan åka hem över en dag och bara ta en fika. Nackdelen är väl att dialekten sakta men säkert återvänder..
Och ikväll är det dags för pirates på BIO!
Det ska bli riktigt roligt och jag hoppas verkligen den är bra.




Världens finaste Alice och Eddie


Storstädning avklarat



Herrejösses! Hur kan det ta så lång tid att städa en lägenhet?
Jag har mer eller mindre hållt på hela dagen, men oj så fint det blev!


Underbar morgonpromenad

Idag började jag dagen med en underbar morgonpromenad i rydskogen tillsammans med min fina sambo. Och det var så mysigt, fågelkvitter och rogivande skog. Jag hittade dessutom mina första liljekonvaljer för i år, favoritblomman efter tulpaner! Doftar magiskt.

Bra start på stegräknaren också, fick ju en sådan av påskharen!



Gårdagen tillbringades hos Linda, hon bjöd på lunch! Och jag fick även matlåda med mig hem, inte helt fel. Vi började även titta upp priset och liknande på späckhuggarsafarin som vi planerar att göra till hösten, åh! Jag hoppas verkligen det blir av. En sak att pricka av på "måste-göra-innan-man-dör-listan"!

Vad denna dag har att erbjuda återstår att se,
först och främt är det storstäd på schemat iallafall.




Ge mig lite sol, tack!



Biljetterna till Pirates är uthämtade!
På torsdag smäller det.

Förövrigt är det min första, av fyra lediga dagar idag. Fint som snus, vädret kunde dock varit bättre! Planen för dagen är relativt oviss ännu, Linda ska laga lunch åt mig och jag ska testa på BodyAttack. Mamma kanske även ska komma förbi på en fika. Mycket mysigt ♥


Besök i Mantorp!

Igår var jag i Mantorp och besökte Ellinor och familjen, i deras nybyggda hus! Åh, så himla fint och jag blev så sugen. Huset var verkligen underbart och området riktigt mysigt. Att vi blir mantorpsbor i framtiden kan vara en rätt stor chans, ha.

Och det var så roligt att träffa Livia och Melvin igen,
dem växer så det knakar.. Sötungar!



Och det är helg, vilket inte riktigt känns eftersom jag ska tillbringa hela dagen på jobbet - men lika glad är jag för det! =) Sedan blir det stress hem för att hinna lagom till finalen i Eurovision ikväll. Det är faktiskt ett måste, även om musiken i sig inte riktigt faller mig i smaken. Heja Saade i alla fall!


Lediga dagar i solen

Tisdag och onsdag har varit lediga dagar,
så det känns som jag precis har haft en försenad helg.

Dagarna har varit riktigt roliga! Har haft finbesök från Finspång, våra stamgäster Johanna och Jocke! Alltid lika roligt, det är verkligen det bästa med att ha så nära hem igen! Jocke har haft fullt upp med sina inlines, så jag och Johanna har strosat omkring bland Linköpings gator och torg.


Johanna!

Dels har vi invigt Bosses glassbar för Johannas del, inte bara en - utan två gånger! Vi har suttit på gräsmattor och solat, druckit cider och ätit fantastisk mat på uteserveringar, tittat på inlinestävlingar och shoppat. Två helt fantastiska dagar, helt enkelt!

Det är så härligt med en stad som lever upp på sommaren. Växjö är himla mysigt, men eftersom en stor del av staden utgörs av campus, så blir det lite dött på sommaren.. Här är det verkligen tvärtom, det är uteserveringar och folk precis överallt och jag trivs som fisken i vattnet!


Lediga dagar i solen

Tisdag och onsdag har varit lediga dagar,
så det känns som jag precis har haft en försenad helg.

Dagarna har varit riktigt roliga! Har haft finbesök från Finspång, våra stamgäster Johanna och Jocke! Alltid lika roligt, det är verkligen det bästa med att ha så nära hem igen! Jocke har haft fullt upp med sina inlines, så jag och Johanna har strosat omkring bland Linköpings gator och torg.


Johanna!

Dels har vi invigt Bosses glassbar för Johannas del, inte bara en - utan två gånger! Vi har suttit på gräsmattor och solat, druckit cider och ätit fantastisk mat på uteserveringar, tittat på inlinestävlingar och shoppat. Två helt fantastiska dagar, helt enkelt!

Det är så härligt med en stad som lever upp på sommaren. Växjö är himla mysigt, men eftersom en stor del av staden utgörs av campus, så blir det lite dött på sommaren.. Här är det verkligen tvärtom, det är uteserveringar och folk precis överallt och jag trivs som fisken i vattnet!


Jumpsuit - check!



Jag har länge facinerats av dessa jumpsuits, med någon slags hatkärlek.. Men när jag hittade denna så kunde jag inte låta bli längre! Den är så himla somrig och blir perfekt några månader framöver. Supersöt och så bekväm!


Kattungebilder



Agria Djurförsäkring har en liten tävling där man ska skicka in "kattungebilder" på ens sötnosar, vilket jag självklart inte kan låta bli. Kattungar är det sötaste som finns! Detta är mina två bidrag!

Rösta gärna på Eddie eller Alice


Ledighet = sparlåga på bloggen



Två underbara lediga dagar väntar,
och dessutom med finbesök från Finspång!


Underbar present!

Igårkväll när jag kom hem från jobbet stod det ett paket på hallbyrån! Tänk vad sambon skämmer bort mig. I paketet låg dessutom något som jag suktat efter väldigt länge, men inte riktigt hittat rätt..

Men där i, låg den jag letat efter..



Ett tårtfat/glaskupa på fot!
Den passar perfekt bredvid mina cupcakes.



Och nu är det måndag! Min jobbarhelg är över och den har varit helt fantastisk! Underbara kollegor och kanonväder.. Fint. Förutom personalmöte idag så är jag nu ledig fram till torsdag. Får lite besök av Johanna i dagarna, så dem lär nog gå undan. Underbart!


På plats!



Sådär, då var "årets" tatuering på plats, ha. Den 5e i ordningen och jag är supernöjd! Jag har tänkt på placeringen länge, och när texten bestämdes kändes det självklart. Så på morgonpromenaden i fredags, gick jag förbi tatueringsstudion för att se om det fanns någon drop-in tid och några timmar senare satt på den plats!

Diskuterade även en ev. cover-up på mina tassar,
så det blir nog höstens stora projekt!


Fredag och jobbhelg!

Godmorgon,
härliga fredag!

Solen skiner och hela min kropp värker av träningsvärk, vilken fantastisk känsla! Jag testade på Body combat i onsdagskväll och det var helt galet roligt. Och något av det jobbigaste jag testat på. Det känns. Både igår och idag.

Nu har jag ju några marathon-dagar med arbete, så nu blir det några dagars återhämtning. Idag börjar jag inte förrän vid 15, så har nästan hela dagen framför mig. Det är rätt sköna dagar, det.



Och vad som händer fram tills arbetet börjar, får vi se!
Frukost och promenad först i alla fall.


I närheten av djur


Ölands djurpark förra året

I år är det ÄNTLIGEN dags att återvända till Kolmårdens djurpark! Jag har tjatat på det i flera år, men av olika anledningar inte kommit dit. Det brukar ju alltid vara höjdpunkten på somrarna annars! (Även om man hamnar lite i ett moraliskt dilemma.. Jag tycker inte om att djur ska behöva vara i fångenskap - samtidigt som jag facineras SÅ över deras närhet.)

Och på tal om djur, så till hösten blir det en resa till Norge för att se SPÄCKHUGGARE i det vilda!! Hur häftigt är inte det? Jag längtar typ ihjäl mig. Det har varit en stor dröm så länge jag kan minnas! Och äntligen har jag hittat likasinnade på den punkten! Man blir även erbjuden att snorkla med dem, men så självmordsbenägen är jag nog inte!


Årets maj-brasa!



Just ja! Här är den fantastiskt vackra (ehum..) brasan som vi tittade på vid valborgsmässoafton. En av de fjuttigaste brasorna någonsin, men den värmde rätt bra åtminstone! Och så får vi ju inte glömma de otroligt underhållande eldshows-människorna som tände brasan! All cred till dem.

Stor eller liten brasa,
hur som helst hade vi riktigt trevligt


Pust!

Idag tog jag årets första inlinesåk! (Nu låter det som att jag åker ofta, så är inte fallet.. Och ser väl mer eller mindre ut som bambi på hal is.. Men det är SÅ roligt!) Och jag har lovat Sara att vi ska åka inlines ut till jobbet, vid korta arbetspass såsom personalmöten. Därför behöver jag öva lite! =) Det gick bra!

Efter det blev det en promenad ner till staden för att köpa lite skydd - till ovannämnde inlinesåk! Det är en bra bit till jobbet.. Så lite förstärkning behöver man nog! Och så tog vi en liten rundvanding inne i trädsgårdsföreningen. Mys!



Nu ikväll har jag testat BodyCombat för första gången och jösses! Så roligt det var. Det var absolut inte sista gången.. Och det var länge sedan min kropp var så slut! Underbart. Men nu är det slut på ledigheten och imorgon börjar första arbetspasset av 5 i rad. Så helgen är fullspäckad! Ska dock bli roligt, har varit ledig i några dagar nu!

Dusch & Grey's!


Drömmar om en weekend

Godmorgon,
min tredje och sista lediga dag
innan det är dags för arbete hela helgen.

Jag och sambon satt och drömde oss bort till diverse storstäder runt om i Europa och konstaterade att nästa resa på tu man hand får bli med destination mot antingen Paris eller Barcelona. Det hade varit guld värt. Men frågan är när det ska hinnas med? Som det är nu ses vi knappt alls.


Köpenhamn hade också sin charm..


Dags för ännu ett zumbapass!



Zumba är en träningsform som jag verkligen har fastnat för! Eftersom jag har tränat lagsport i hela mitt liv, så är det rätt svårt för mig att motivera mig till gymmet. Där är det ingen som väntar på mig, eller märker om jag väljer att stanna kvar i soffan istället för att träna. Det har varit den svåraste biten för mig, men nu känns stegen till Medley rätt lätta!

Det finns massa mer spännande pass att testa på som inte fanns i Växjö,
så nu hoppas jag att motivationen kan hålla i sig ett tag  framöver!


Skin diver



Har precis varit med Sara när hon gjorde en skin diver, det blev helt galet snyggt. Så fort man kommer innanför dörren hos piercare/tatuerare så får man alltid en speciell känsla. Pulsen stiger och det pirrar sådär härligt. Det var rätt läskigt att titta på, eftersom det ser ut att göra så mycket mer ont än vad det gör.

Och länge har jag suktat efter en stav i örat, tycker det är himla fint! Så jag tänkte passa på att göra det, när vi ändå var där.. dock var inte mina öron konstruerade för det så jag fick vara utan! Typiskt.


Lediga dagar

Tisdag och ännu en ledig dag!
Det är lätt att få smak för ledigheten..

Gårdagens tillbringades med Linda, en nyfunnen vän och arbetskollega, där vi roade oss med att efter ha möblerat om i hennes lägenhet åka och inhandla lite nya inredningsdetaljer, vilket är ett av mina största intressen numera! Så himla roligt. Min lägenhet börjar dock bli lite fulll nu, så det enda som följde med mig hem var lite nya skålar i glas och halkskydd till badkaret =)

Idag ska jag följa med Sara, ännu en nyfunnen vän och arbetskollega (det är charmen med att flytta till en ny stad - alla nya människor som man lär känna!) när hon ska pierca sig (!) SPÄNNANDE!


En mindre "turistig" sida av Turkiet 2010


Förlänger sommaren

Sommaren förlängs med en resa till Samos i Grekland! Planet lyfter den 14 september och vi blir borta en vecka, vilket ska bli obeskrivligt underbart! Svärmor fyller 60, vilket självklart ska firas och hur kan man fira det bättre än på det här sättet?

En veckas total avkoppling med allt man kan önska!
Jag längtar, även om vi har en fantastisk sommar att se fram emot först.




Valborg, filmkväll och möte!

Godmorgon,
morgonstund har guld i mun?

Ledig i 3 välbehövliga dagar, och idag ska jag iväg på ett spännande möte! Uppdaterar mer om det när jag vet mer, om det blir blir.. Magkänslan är förvirrad, så vi får helt enkelt se! Nog om det.

Igår hade jag Linda över på besök, skräckfilm stod åp schemat! Vi såg Paranormal activity 2, vilken var helt OK. Hade förväntat mig mer spänning, men den hade sina tillfällen helt klart. För att sedan få bort känslan av rädsla så såg vi på Me & Marley och grät lite istället. Bra kombo.




Och i helgen som var firades valborg! Det blev en riktigt bra dag, faktiskt. Mötte upp Johanna och Jocke för att besöka tatueringsmässan i Norrköping, inspirationen men framförallt suget förstärktes minst sagt. Efter några varv där, åkte vi vidare hem hit för en liten balkong-grill (invigning! yey.) Vilket blev en smaksuccé!

Och vad vore väl en valborg utan brasa? Vi begav oss till Folkets park, där det bjöds på eldshow, tivoli, lotter och såklart: en brasa! Tjusningen var inte riktigt som förr, men vi såg en i alla fall. Trevligt!


RSS 2.0