Nytt i lägenheten



Nytt i lägenheten är denna underbara vas som jag
fick av svärmor i födelsedagspresent ♥ Den är fantastisk!

Och jag blev himla nöjd med bilden på oss från thailand - den gjorde sig bra där!





























Och de populära sittpuffarna från IKEA som jag hittade billigt
på blockethamnade bredvid soffan. Snygga och praktiska - ett fynd, helt klart.


Vad hände med Alice?

Minns ni den här underbara kattungen som vi tog hem precis innan sommaren? Den fluffiga sötnosen som fick vem som helst att smälta? Den söta katten som vi döpte till Alice och som blev Eddies kramkompis?



Hon är försvunnen..

Istället har vi fått ett monster! En riktig liten odåga, som är mer envis än en åsna! Hur kunde detta hända? Blommor, mina dekorationsbollar, skosnören - ingenting får vara ifred. Och hon är överallt, på bord, i sängen, i badkaret (även när jag badar..!!)



Dock är hon nog den mest fantastiska katt som jag har träffat. Så himla mysig och söker mänsklig kontakt hela tiden. Och vilken personlighet! ♥ Dock kan hon fortfarande inte jama(!) vilket är ganska skönt då vår andra katt är operasångare på heltid..

På tal om Eddie aka soffpotatis.. Han har blivit lite väl stor nu. 6,5 kg! Så det är nog dags för en liten diet för denna herre snart! Om vi bara kan få honom att röra lite på sig.. nångång.. Här har vi en katt som verkligen vet hur man njuter av livet: god mat, sömn och mys! Vad mer behöver man liksom?



Klockor i flertal

Och så hinner jag visst med ännu ett inlägg idag!
Tänk så mycket tid över man får när man är sjuk och bara går hemma en dag =) skulle nog behöva mer sådana dagar, fast nu är jag tokigt rastlös så det ska bli skönt att återgå till vardagen imorgon.

På senare dagar har jag blivit en riktig klock-fantast och jag föll hårt för de färgglada klockorna, även om den vita används flitigast. Nu senast köpte jag mig dock en stor, silvrig jet-set som jag fullkomligt älskar ♥ Mer klockor åt folket! Jag köpte dessutom en till Tobias, som han faktiskt - hör och häpna - använder!



Ikväll inväntar jag Frida för lite tjejmys i höstmörkret. Halv åtta hos mig och Idol är standardprogram här hemma på kvällarna! Bortsett från måndagar, då idol byts ut mot Biggest Loser Sverige.. Ändå inväntar jag hur många mer program som helst i höst. Tur att man inte arbetar några kvällar längre =)


Och så en liten uppdatering..

Hej,

det är fortfarande värdelös uppdatering på bloggen. Vet dock inte när jag ska få tid till den? Jobbar ju numera 7-16 måndag-fredag och efter jobbet återstår träning och sömn, ungefär. Nåja.. Ni får hålla till godo med detta!

Hur som helst så börjar jag komma in i jobbet nu och dem nya tiderna är verkligen kanon! De underlättar vardagen och jag var himla less på sena kvällar och nätter. Det är dock inte en dans på rosor att stiga upp 05:30 5 dagar i veckan.. Så det finns väl nackdelar med det också! =)


Thailand 2009 ♥

I övrigt så har jag varit sängliggandes ett dygn i trolig matförgiftning, men imorgon är det dags för nya tag! Helgen bjuder på besök av mamma&syster samt tatueringsmässa! Det kan bli spännande. Och ni har knappast missat att det bara är en vecka kvar till Turkiet..

Annars smider jag mest planer i min hemlighet (..men nej, jag dricker fortfarande alkohol och planerar att göra det  för en bra tid framöver också) och vi får se när dessa går i verket. Det känns roligt och spännande, hur som helst! Förhoppningsvis blir det inte pannkaka av allt.

Ikväll ska jag dessutom testa Yoga! Det ser jag fram emot.
Kanske ett sätt att hitta ro för själen?


En vecka kvar..



Det känns helt galet men om en vecka är det äntligen dags att åka på vår efterlängtade resa till turkiet! Och som jag har längtat. Resan kan inte komma mer lägligt - jag behöver verkligen en paus från allt nu. En veckas vilande för att hämta nya krafter. Och bäst av allt är en veckas semester med mitt ♥


Bröllopet i bilder






Sofie ♥ Magnus
2010.09.11


Nätterna är över, äntligen..





Nu, äntligen har jag gjort min sista natt och imorgon börjar mitt nya schema! Inga fler kvällar och absolut inga fler nätter.. Ooch kanske det bästa av allt: bara en helg i månaden. Motivationen får en liten spark där bak! 6 veckor natt och min dygnsrytm är helt rubbad.

Tur att semestern närmar sig med stoormsteg. Snart bara två(!!) veckor kvar och längtan är obeskrivlig. Att få njuta av världens finaste sällskap och bara skämmas bort i en vecka är mer än välbehövligt.

Bilder från bröllopet ligger nu uppe på facebook, mer på bloggen kommer.
Och förresten så ser ni ju min nya hårfärg här, jag är nöjd.


Sofie ♥ Magnus 100911




Tack för en fantastisk dag, jag önskar er all lycka i framtiden.
Ni är ett levande bevis på äkta kärlek ♥


Eh, vad ska jag nu ha på mig?


Alice är iallafall helt bekymmerslös..

Idag kom klänningpaniken till bröllopet på lördag. Jag hade beställt en klänning från internet som jag hade tänkt att jag skulle ha - idag kom den.. Och vart var klänningen? Det motsvarade en tunika som knappt täckte rumpan! Inget bröllopsmaterial kanske.

Letat med lupp i alla affärer, köpte med mig en hem men är långt ifrån nöjd. Beställde också hem ytterligare en från nätet ikväll, frågan är om den hinner komma? Vi får se hur detta slutar..


Ännu en ny vecka..



Måndag - nya vecka, nya tag och nya möjligheter.

Idag har jag och sambon varit på nere på stan en sväng för att fixa lite ärenden.. mycket roliga saker framöver ♥ Den första saken händer redan på lördag, då våra fina vänner Fia och Mange ska gifta sig! Åh, är så glad för deras skull. Och sedan är det turkietresan härnäst. Och framtidsplaner som börjar planeras, om allt bara går som det ska..  Spännande!

I övrigt har det varit en ganska värdelös helg, där både jag och min fina hälft har varit mer eller mindre sängliggandes! Usch, har ingen ro att vara krasslig.. Nu är det snart dags att bege sig till veckans första nattpass, sista vecka nu!

Men först: Halv åtta hos mig, äntligen!


Sömnbrist



Pust! Lägenheten förvandlades till sjukstuga här i helgen. Sömnbrist, host och snörvel. Det var ett kämpigt dygn, men nu börjar det stabilisera sig. Imorgon börjar sista veckan med nattarbete, äntligen. Min sömn är totalt rubbad.. till skillnad mot våra katters, för de har nog slagit rekord i att sova tror jag.


Jag har fått en present!

Idag kom min underbara sambo in med en present på sängen, det var ett par svarta converse! ♥ Vilket verkligen var behövligt eftersom min gamla snart inte hänger ihop längre! Behöver jag säga att han är världens bästa..?

Så, nu har jag flyttat in i dessa istället.
Lite skönare för fötterna, minst sagt. Och säkerligen mer vattentäta.



Jag fick förövrigt nya schemat imorgon, vilket blev en ljusglimt! 7-16 måndag-fredag (bortsett från några 7-18 pass) och en helg i månaden.. Det är efterlängtat, vill jag lova! Det blev en liten morot för några månader iallfall. Ikväll är det också dags för andra nattpasset för veckan, bra nästa vecka kvar nu!


..Och sovrummet!

..Och sovrummets nya golv, neutralt och enkelt.

Dessutom bild på mitt nya underbara överkast (lite på sniskan, men vad gör väl det?) och mina lurviga kuddar! I fönstret har jag även placerat det vita trädet och den söta lampan från IKEA. Jag börjar bli  relativt nöjd med sovrummet nu.



I övrigt ska jag gå på veckans första nattpass ikväll, vilket är sådär peppande! Börjar bli lite mätt på att arbeta natt nu, dock vet jag inte om dag lockar mycket mer? Semester är nog det jag behöver mest! Dryga 4 veckor kvar..


RSS 2.0